Kapitel 10: Frieriet

Samantha hade inte planerat sitt frieri så väldigt länge men vad hon visste var att hon ville spendera resten av sitt liv med Charlie trots att de inte hade varit tillsammans så länge. Hon överraskade Charlie i trädgården med att gå ner på knä och be henne att bli hennes hustru. Charlie blev stormförtjust och sa genast ja! Samantha grät och slängde armarna om sin fästmö!



Dock var lyckan inte långvarig.. Varken för Samantha eller familjen.

Charlie slutade svara på Samanthas samtal och undvek henne när de väl sågs. De första dagarna efter frieriet hade de ju pratat om att flytta ihop! Nu verkade Charlie inte så sugen på den idén. En dag ringer hon Samantha och säger att hon har funderat och att hon inte är redo att binda sig och att hon måste prioritera sin karriär. Samantha försöker tala vett i henne men Charlie vägrar lyssna. Hon hade bestämt sig.
Efter den dagen pratade de aldrig mer med varandra. Ringen skickade hon tillbaka till Samantha i ett kuvert. Samantha grät i flera veckor tills hennes bästa vän blev trött på henne och tvingade med henne på en betald resa till Paris för att muntra upp henne. Hon blev minst sagt förvånad och följde såklart med!

Hemma i Sunset Valley började Alexis och Jouline oroa sig för Fabian. Han hade börjat bete sig underligt och mumlade och pratade för sig själv istället för att kommunicera med sina föräldrar.



De gick till en specialist som bekräftade att Fabian led av en personlighetsstörning och han fick börja i en skola för speciella barn.

I Paris levde Samantha och Lissy lyxliv. De shoppade dagarna långa, gick på dyra spa-behandlingar och festade hela nätterna. Det är dock inte det enda som hände i Paris.. Där träffade Samantha Christina.



Lyckas hon med Christina? Läs om det i nästa kapitel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0