Kapitel 11: Kärleken i Paris

När Samantha återvänder från Paris sitter hon fastklistrad vid telefonen hela dagarna. Hon fick inga små telefonräkningar direkt men det var det värt. Christina var över öronen förälskad i den söta småstadstjejen från Sunset Valley.

Christina åkte och hälsade på Samantha tre gånger innan Samantha hade råd att hälsa på henne i Paris. Där levde dom loppan och deras kärlek växte sig enorm. Ett år gick och de började kika på hus i Sunset Valley. Hur mycket Samantha än trivdes i Paris så ville hon vara nära sin familj. Christina hade inga släktingar som hon höll nära hjärtat så för henne var det inget problem att flytta.

De hittade ett perfekt hus i utkanten av den lilla staden.



Samantha åkte till Paris för en sista vecka innan de flyttade. Hon hade planerat någonting storslaget. Hur hon vågade ta det stora steget igen är en bra fråga, men den här gången visste hon att det var rätt. Hon gick ner på ett knä framför Christina och gav henne en lång kärleksförklaring innan hon tog hennes hand och trädde på en förtjusande diamantring.



De besökte många olika ställen för att välja ut den perfekta platsen där bröllopet skulle vara. De hittade en otroligt vacker strand inte långt ifrån Sunset Valley. Samantha var överförtjust!



Det dröjde innan de tog steget. De bodde i sitt mysiga hus i 1,5 år innan de kontaktade en präst för att göra det officiellt. Bröllopet hölls litet men det var otroligt romantiskt. De båda var så lyckliga, de visste att de hade hittat rätt!





De var lyckligare än någonsin!

Kan någonting förstöra lyckan? Det får ni se i nästa kapitel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0