Kapitel 13: Lucian kommer till världen

Samantha återvänder från BB en vecka efter att Lucian har fötts. Det blev inte en flicka som de hade hoppats på men det gjorde ingenting.
Lucian hade velat komma ut med benen före och fastnat så att läkarna hade tvingats göra ett akut kejsarsnitt. Samantha mådde helt okej nu men hon fick vila i några veckor medan Christina tog det största ansvaret över Lucian och hemmet. Det hade hon ingenting emot.

Lucian hade små svarta fjun på huvudet och små djupt bruna ögon. Färgerna hade han definitivt ärvt från sin mor då de visste att donatorn var blond och blåögd. I övrigt hade de ingen aning om hur donatorn såg ut, de hade inte fått se någon bild, bara fått läsa uppgifterna om honom. Utseendet i övrigt måste han dock ha ärvt från donatorn då han inte liknade någon på Samanthas sida.



När Lucian fyllde 1 år kom morfar Alexis, mormor Jouline, morbror Fabian, hans bästa vän Lara (hans stödperson) och hennes lilla 2-åriga son Linus och firade hemma hos Samantha och Christina. Angie ville inte komma trots att Jouline hade tjatat på henne. Det blev en mysig liten fest med tårta, lekar och annat mys.



När kvällen led mot sitt slut roade sig Fabian och Christina med att prova det nya TV-spelet som Fabian hade fått för några veckor sedan när han fyllde år. De hade verkligen ett speciellt band, de två.



Lucian växte fort och de dröjde inte länge innan han sprang omkring i huset och kunde säga hela meningar. Samantha och Christina älskade föräldralivet så mycket att de gjorde ett nytt besök på kliniken, den här gången använde de en annan donator som hade rött hår och gröna ögon. De hoppades verkligen att det blev en liten flicka den här gången. De hade redan bestämt att hon skulle heta Rosalie, efter Christinas sedan länge avlidna mor.



Samantha blev väldigt stor den här gången också och fick likt den första graviditeten stor lust att måla så hon var nästan fastklistrad vid sitt staffli hela dagarna.



Kommer det bli en liten Rosalie? Det får ni se i nästa kapitel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0