Kapitel 14: Födelsedagar och bränder

Christina hade gett upp sitt jobb på restaurangen för att börja jobba på stadshuset istället. Hon hade börjat engagera sig politiskt och tjänade ännu mer pengar på det och när Samantha började få värkar, 1 månad för tidigt så var Christina på affärsresa.

Förlossningen gick bra den här gången och när hon fick höra sköterskan säga att det var en flicka blev hon jätteglad och slog armarna om sin lilla Rosalie. Hon var snabb med att ringa till Christina och berätta den goda nyheten.

Inte långt efter fyllde Lucian 2 år och det firades med en liten fest.



När ljuset skulle blåsas ut trillade ett av ljuset ner på duken som genast tog eld och total panik bröt ut! Christina var dock snabb och hämtade brandsläckaren!



Samantha fick lindriga brännskador på armarna och fick behandlas på sjukhus över natten. Skadorna på bordet gick inte att reparera, de fick helt enkelt ersätta bordet och stolarna. Det var inga problem egentligen, eftersom de hade ganska gott om pengar. Tråkigt nog var att det var ett gammalt bord och stolar som hade tillhört Samanthas gammelmormor.



De var ändå väldigt nöjda med det nya bordet och de nya stolarna som var väldig vackra och hade kostat en bra slant.



Tiden gick och Rosalie fyllde 1 år. Hon såg precis ut som sin mormor fast med Samanthas mörka hår och bruna ögon.

Hon lekte väldigt väl med Linus, Fabians stödpersons son. De hälsade på väldigt ofta och Fabian fattade tycke för Lucian fast Fabian hade blivit väldigt stor nu. De hade även upptäckt att han hade en mild autistisk störning som hette Asbergers syndrom och han gömde sig ofta bakom sina TV-spel. Lucian tyckte att det var väldigt roligt att vara delaktig i spelen, trots att Fabian alltid vann.



Familjen hade det väldigt bra ända tills Lucian började högstadiet. Det får ni läsa om i nästa kapitel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0