Kapitel 15: Lucian börjar högstadiet

Rosalie växte så det knakade och hon hade börjat träna fotboll och tog nästan träningen på lite för stort allvar. Hon tränade bl.a. konditionsövningar överallt och hon var övertygad om att hon ville bli fotbollsproffs. När hon inte motionerade tittade hon på polis-serier på TV. Hon vägrade titta på något annat. Hon hade blivit en väldigt envis liten dam som verkligen visste vad hon ville.



Det gick några år och det var dags för Lucian att börja högstadiet. Han var väldigt förväntansfull till en början. Dock blev det inte riktigt som han hade tänkt sig. Eleverna, främst pojkarna, retade honom varje dag och var riktigt elaka. De oroliga mammorna visste inte riktigt vad de skulle göra. De pratade med mobbarnas föräldrar och med skolan men det hjälpte bara tillfälligt, sen började det igen. Lucian började må riktigt dåligt. Hans självförtroende var nere på botten och han hade inga vänner alls.

Han pratade ofta med Christina om de elaka barnen och grät ibland men hon visste inte vad hon kunde göra för att göra det lättare för honom. Han berättade aldrig riktigt hur allvarligt det brukade vara. Han berättade inte att de slog honom ibland och kastade saker efter honom i korridorerna.


När han började gymnasiet fortsatte mobbningen eftersom många av hans gamla klasskamrater började på samma gymnasium.

Därför började Lucian träna som en galning för att kunna slå tillbaka om dom försökte slå honom igen. Nu hade familjen inte en, utan två träningsfreaks i familjen.



På gymmet brukade han titta sig i spegeln och vara ledsen över att han inte såg lika bra ut som de snygga killarna som tränade där. Han var ledsen över att han aldrig hade kysst en tjej och han hatade hur han såg ut.



Lucian grät ofta och hatade sitt liv.. tills en ny elev kom till skolan. Läs om det i nästa kapitel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0