Kapitel 16: Lycka till, Lucian!

Första dagen i tvåan på gymnasiet fick klassen en ny elev. Hon hade ångrat sitt val och bytt gymnasieprogram. Hon fick presentera sig för klassen och Lucian fick veta att hon hette Malia. Hon verkade vara en blyg tjej och de första veckorna höll hon sig för sig själv.

En dag när Lucian var på väg till en lektion efter lunchen såg han att Malia hade blivit utsatt för samma mobbare som gav sig på Lucian och gråtfärdig satt hon på huk på golvet och plockade upp sina saker som de andra eleverna hade stulit och kastat över hela golvet.

Han erbjöd sin hjälp och de började prata om mobbarna och när hon blev på bättre humör blev konversationen trevligare och de diskuterade skolan och deras fritidsaktiviteter. De gick på lektionen tillsammans och och satte sig bredvid varandra och pratade lektionen igenom.

Malia och Lucian blev bra vänner och Lucians liv kändes helt annorlunda. En liten låga hopp hade tänts. Och det var inte allt som hände.



Allteftersom de blev bättre vänner kom de närmre och närmre varandra på alla plan. Så en dag, helt utan förvarning, kysste Malia Lucian. Allt kändes så rätt och de definierade sig numera som pojkvän och flickvän.

Lucian tog så småningom studenten och han och Malia ville flytta ihop. De hade hittat ett sött litet hus vid en sjö där Lucian kunde fiska. Dock låg huset i en annan stad, där Lucian hade fått anställning. De skulle bo en bra bit ifrån sin familj.

Efter all träning Lucian hade ägnat sig åt under gymnasietiden var han en riktig biff nu för tiden.



De hade en rolig avskedsfest för Lucian med vänner och familj. Alla var glada för Lucians skull men mamma Samantha var väldigt ledsen över att ta farväl av sin son. Hon var inne på toaletten och grät när Rosalie kom in och såg henne. Hon höll om sin mamma och försökte göra henne på bättre humör.



När dagen kom och Lucian var och hämtade sina sista saker och skulle ta farväl av sin familj slängde Samantha armarna om sin son och önskade honom lycka till. Hon visste att det här var vad han ville göra och att det skulle göra honom lycklig, hur jobbigt det än var.



Lucian hade det bra i huset med Malia, fick familjen veta och det gjorde Samantha lugnare. Nu var det bara Samantha, Christina och Rosalie kvar. Men Rosalie hade lite konstiga intressen, förutom sin träningsmani. Varje gång någon av familjens äldre vänner kom på besök var tonårstjejen lite för fascinerad av de äldre männen i sällskapen.

Mer om det får ni läsa om i nästa kapitel.

Kommentarer
Postat av: Didi Darko

Haha den här bloggen äger. Har läst hela storyn nu, och väntar på nästa kapitel!

2010-10-13 @ 17:26:32
URL: http://dididarko.blogg.se/
Postat av: ANNELI BERGMAN - KRISTALLKRONA

Grym blogg! :) Ser fram emot nästa kapitel! Något som skulle lyfta upp bloggen och berättelsen är att fixa designen i The sims tema! :D



KRAM!

2010-10-13 @ 17:31:33
URL: http://kristallkrona.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0