Kapitel 18: Han är väl ingen George Clooney..

Wow, nu hade Rosalie hela huset för sig själv och all frihet i världen! Hon hade redan bestämt sig för att gå ner till parken någon dag snart och hälsa på den främmande mannen som hon hade spanat in.

Hon hade nyligen varit och hälsat på den nyblivna pappan, Lucian! Hon hade blivit faster! Det var väldigt spännande. Han hade fått en söt liten son som Lucian och Malia hade döpt till Marion. Rosalie tyckte det var häftigt att hennes bror hade hållt sig till samma kvinna som han blev tillsammans med i gymnasiet. Hon tyckte att det var starkt av honom och hon var lite fascinerad av att han bara hade varit med en enda kvinna.

Rosalie hade varit tvungen att vara med några tonårspojkar för att vara säker på att de var helt ointressanta. Det var dock lite jobbigt att föredra "mogen frukt" då de oftast var gifta eller ointresserade av så unga tjejer som Rosalie. Men nu hade hon ändå hunnit fylla 21 och var inte en tonåring längre.

Väl i parken en tidig morgon möttes de av misstag. Rosalie hade inte planerat att träffa honom den dagen. Till hennes förvåning hälsade han på henne och inledde ett samtal om hur fontänen borde rengöras. Nu på nära håll såg hon att han inte direkt var en hunk... och han var definitivt äldre än förutspått..



Ja, han var väl ingen George Clooney direkt... men... nej. Han var nog inte riktigt var Rosalie sökte.

Det gick ett tag och Rosalie fokuserade mest på jobbet. Hon hade en älskare som hette Jerry men det var också allt. Lucian och Malia hade fått en dotter som hette Elisa och Samantha och Christina trivdes i sitt nya hus.

Rosalie och hennes kollegor hade blivit informerade att de skulle få en ny avdelningschef eftersom Lina skulle flytta. När han vandrade in på kontoret och presenterade sig för de anställda så tappade Rosalie hakan. En 60 år gammal och riktigt riktigt stilig man stod framför henne. Han utstrålade självsäkerhet och pondus. Hon kunde inte hjälpa att hon rodnade.

Det dröjde inte länge för den nyskilde Ken och den unga vackra Rosalie att börja träffas oftare privat och de spenderade en hel del nätter ihop.



Ken blev inte förvånad när Rosalie berättade att hon var gravid. Han blev faktiskt ganska extrem när det gällde hennes hälsa under graviditeten. Han hade aldrig lyckats få barn med Linda, hans exfru. Han blev ganska fanatisk.. Men Rosalie var glad till en början..



Vad händer när barnet kommer? Läs om det i nästa kapitel.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Skriv mer :)

2010-10-15 @ 11:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0