Kapitel 19: Rosalie blir ensamstående mamma

Ken tog Rosalie på onödigt många läkarbesök och hade råkoll på hennes kost. De hade fått veta att de skulle få en liten pojke. Hon var mest glad fram tills dagen då hon smygåt en liten påse godis och Ken kom på henne. Han blev vansinnig och började kasta saker omkring sig.

- Bryr du dig inte om våran son? Vill du inte att han ska vara frisk?!
- Jo.. men det var bara lite go..
- Tyst! Det här verkar uppenbarligen inte viktigt för dig! Jag gjorde ett misstag som blev tillsammans med dig..
- Men Ken, älskling.. sluta.
- Nej! Om du inte bar mitt barn skulle jag slå in skallen på dig! Du är oduglig som mor! Hur vet jag ens att barnet är mitt? Du är säkert med massa andra män.. Du kan glömma dina sena kvällar med dina "väninnor"!

Ken tog Rosalies favoritvas i händerna och kastade den rakt in i väggen och stampade ut ur huset och åkte iväg med bilen. Rosalie grät och ångrade sig.. Hon kände sig oduglig och slängde godiset och städade upp röran i huset efter Kens vredesutbrott.

Utbrotten kom allt oftare ju närmre Rosalie kom förlossningsdatumet och hon tyckte verkligen att hon förtjänade det.

Efter en särskilt hård utskällning kände Rosalie hur magen började krampa sig..



Rosalie kom hem från sjukhuset med deras lilla son, Dante, och allt var frid och fröjd. Men dagen kom såklart, då Ken tyckte att Rosalie hade misskött sig igen. Nu hade Ken ingen ursäkt för att inte slå henne, och hon visste ju att hon var olydig..

Dante växte upp och Rosalie var ensam hemma med honom när han tog sina första steg! Men dagen skulle inte sluta i glädje..



När Rosalie ringde efter Ken för att berätta den roliga nyheten så svarade han inte. Det var inget ovanligt när Ken var på jobbet men strax efter hon lade på luren ringde Rosalies kollega och berättade att Ken hade trillat ihop inne på sitt kontor och när ambulansen kom var det redan försent.. Han hade dött av en hjärtinfarkt samma dag som hans första och enda son hade tagit sina första steg... Vilken fruktansvärd tragedi! Rosalie var helt förstörd!



Rosalie fick uppfostra lilla Dante helt själv och hon hade börjat gå i terapi för att hantera sin förlust och åren av psykisk och fysisk misshandel.. Hon började sakta men säkert förstå att hon inte att gjort fel och att hon inte hade förtjänat den behandlingen.

I nästa kapitel händer något helt oväntat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0