Kapitel 21: Vad växer i Rosalies mage?

Rosalie blev självklart tvungen att åka på ultraljud och Samantha följe med henne och höll henne i handen. Läkaren smetade in Rosalies mage och kikade på skärmen och mumlade förstrött för sig själv. Rosalie som inte kunde hålla sig tjatade och undrade vad han såg.

- Här tittar vi på ett frisk barn!
- Åh..!
- Här ser du barnets händer, och han eller hon har friska starka hjärtslag.
- Kan man se könet?
- Ja, vänta så ska vi se... men vad har vi här?
- Vad?
- En liten till!

Rosalie fick veta att det var två flickor som växte inuti henne och allt såg helt normalt ut. Hon bestämde sig för att göra ett dna-test för att se om Ken var fadern. Medan hon väntade på svaret, som skulle ta ett par veckor fick hon ett oroande samtal från Christina. Hon berättade att Samantha hade fått åka in akut på sjukhuset och läkarna hade konstaterat att hon led av bröstcancer.

Svaret på dna-testet kom tillbaka och det visade att Ken var fadern. Hur det här än hade gått till bestämde sig Rosalie för att fokusera på sin sjuka mamma. De följande månaderna var svåra och Samantha blev bara sjukare. En kall höstdag i oktober avled hon till följd av sin sjukdom. En vecka senare föddes Katja och lill-Samantha. Flickorna var 2 normala barn och de var varmt välkomnade in i världen av släkt och vänner. De växte fort och snart kröp de omkring i huset.



Lill-Samantha tog snart sina första steg. Hon var en kopia av hennes mormor. Rosalie grät fortfarande varje kväll.. Hennes mamma hade varit hennes bästa vän så länge.



Rosalie hade på så kort tid förlorat två väldigt viktiga människor i hennes liv och det hade tagit hårt på henne. Men samtidigt hade hon fått två fantastiska döttrar. Hennes jobb hade dock fått lida de senaste åren men nu tog hon tag i det igen och kämpade väldigt hårt. Det lönade sig helt klart, chefen hade ropat in Rosalie en dag och berättat att hon ville erbjuda henne en befordran. Det skulle innebära en polisuniform, en egen polisbil och fälttjänst. Till en början fick hon inga roliga uppdrag, som att t.ex. rota i någons soptunna för att gräva fram information.



Livet flöt på och Rosalie och barnen hade det bra. Men snart skulle det vändas uppochner igen. Det får ni läsa om i nästa kapitel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0