Kapitel 24: Den där Benny..

Rosalie handskades med barnen så gott hon kunde och Dante och Samantha skötte sig faktiskt väldigt bra. Dante var stor nu, en riktig svärmorsdröm. Samantha hade inte gett upp sin klädstil men så länge hon trivdes och skötte sig så fick hon klä sig i en apkostym om hon ville.

Katja däremot bodde mer eller mindre hos Chuck och Rosalie hade ingen som helst kontroll över henne.. Hennes 17-åriga dotter var tillsammans med en 24-årig bad boy.. Hon visste inte vad hon skulle ta sig till..

Men så träffade hon Benny. Han var nyinflyttad och bodde med sin 13-åriga son i ett stort hus nere vid stranden. Han hade gott om pengar och han var relativt nyskild. Samantha älskade honom! Och Rosalie tyckte väldigt mycket om honom också, även om han fick kämpa länge för att vinna hennes tillit.


Benny hjälpte Rosalie att handskas med Katja så gott det gick men de hade begränsat med tid på sig. Snart fyllde hon 18 och då fanns det inte mycket att göra. Hon hade redan berättat att när hon var myndig och fick göra som hon ville skulle hon och Chuck flytta långt därifrån och aldrig återvända.

Det gick inte som de hade tänkt sig.. Dante fyllde 20 och och några månader efter det fyllde flickorna år och Katja hade inte ljugit. Samma dag hade hon och Chuck packat sina väskor och flyttat till en okänd ort. Rosalie var förtvivlad men det fanns inte mycket att göra..

Ett år senare frågade Benny om hon och barnen ville flytta hem till honom och hans son. Samantha ville väldigt gärna flytta men Dante var redo att stå på egna ben. Rosalie beslutade sig för att låta Dante ta över huset, precis som hennes föräldrar hade låtit henne ta över huset. Det kunde bli en fin familjetradition, för det där huset var verkligen perfekt.



Mormor Christina hade levt ensam länge nu och började bli riktigt gammal.. Hon hade fått flytta in på ett väldigt fint ålderdomshem. Lucians barn hade blivit riktigt stora och medan de växte hade han och Malia lyckats hinna med att få två barn till. En liten pojke och flicka, Alfredo och Patricia.

Till skillnad från Rosalies bedårande barn var Lucians barn inga skönheter direkt. Men det sa hon aldrig till honom.. Ibland undrade hon om hon inte var lite ytlig..

Några dagar innan familjen skulle flytta ut berättade Dante att han hade träffat en tjej. Hon var en ung läkarstudent och det hade varit kärlek vid första ögonkastet..



Han bjöd över henne innan familjen hann flytta och ett år senare flyttade hon in. Men var allt verkligen frid och fröjd?

Kommentarer
Postat av: Didi Darko

Woho! Vill ha mer. :)

2010-11-09 @ 21:34:29
URL: http://dididarko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0