Kapitel 8: Samanthas hemliga liv

Sandi och Samantha var tillsammans i nästan ett år men när Sandi skulle börja studera på en högskola nästan 100 mil bort bestämde de sig för att göra slut. Trots att Samantha verkligen var jättekär var hon glad att Sandi fick göra det hon ville och fullfölja sina drömmar.

Åren gick och Samantha hade några korta romanser under tiden men ingenting hade blivit seriöst. Eller ja, tills hon träffade Charlie. Det var på badhuset, när hon var där med sin familj och hade "Familytime", som de kallade det. Hon råkade sparka Charlie i huvudet när hon simmade och efter den dagen var dom oskiljaktiga.



Samantha ville verkligen berätta för sin familj nu men det var svårt.. Men en dag när de låg i Samanthas säng och kramades bestämde dom tillsammans att de skulle gå ut till resten av familjen och berätta att de var ett par.



Alexis tog det bra, han ville bara se sin äldsta dotter lycklig. Jouline var lite skeptisk med tanke på hennes uppfostran men hon hade ju sett lyckan i sin dotters ögon de här senaste månaderna. Fabian brydde sig inte nämnvärt. Däremot blev Angie som en storm. Hon skrek och gormade och förstod inte hur hennes älskade syster kunde begå en sådan dödssynd! Hon stormade ut ur huset och svarade inte när någon ringde. Samantha blev såklart förkrossad, men vad kunde hon göra?

Eftersom Angie inte lyckades övertala sina föräldrar att Samantha begick en synd försökte hon påverka Fabian. Hans respons var inte riktigt den hon önskade sig vilket bara bidrog till hennes vrede.



Hon började vara hemifrån mer och mer och ingen i familjen lyckades få reda på vad hon gjorde. Ibland var hon borta hela nätter och de var tvungna att ringa polisen men hon kom alltid hem nästa morgon utan att säga ett ord.

Vad gör Angie egentligen? Läs om det i nästa kapitel.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Skriv mer :)

2010-10-02 @ 16:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0