Kapitel 9: Angies nattliga utflykter

Angie hade kontaktat en katolsk präst som hon ville skulle prata med Samantha. Han tyckte att Samantha skulle komma och prata frivilligt, han kunde inte tvinga henne till någonting. Då tog hon i med det tunga artilleriet. Hon började springa ärenden åt en katolsk sekt i hopp om att de kunde hjälpa henne. En natt i parken när hon stod och väntade på en av medlemmarna i sekten gick det inte riktigt som hon hade tänkt sig.



Familjen hade återigen blivit tvungna att ringa polisen, dock utan några förhoppningar. Men de hade faktiskt tur den här gången. De hittade henne och Angie försökte rymma, men utan framgång.





Angie var inte glad, men det skulle snart bli värre. Hon möttes av vansinnig Alexis som skällde ut henne och gormade och skrek i säkert en halvtimme innan han skickade in henne på sitt rum och gav henne utegångsförbud i en månad.



När de några månader senare kommer på Angie med att ta droger skickar dom iväg henne på behandlingshem i ett år. De hoppas att det ska få fason på henne. Vad mer kunde de göra?
De var väldigt olyckliga och förstod inte hur Angie hade kunnat bli så här. De hade verkligen inte uppfostrat sin dotter till en ond människa.
När de hörde att det gick bra för Angie på behandlingshemmet fick de äntligen lite sinnesro. Den kvällen unnade de sig lite god mat och en bra film och somnade kramandes för första gången på länge.



Nästa kapitel handlar om Samantha och Charlie och de har en mycket rolig nyhet att dela med sig av!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Skriv mer :)

2010-10-03 @ 20:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0